“Zambaku i Prizrenit” me super konkurrencë

Festivali i këngëve popullore Zambaku i Prizrenit, i cili do ta ketë natën finale me 25 qershor, sipas organizatorëve këtë vit ka pas një konkurrencë shumë të madhe.

Lajme

13/06/2015 17:03

16 këngë janë përzgjedhur për të garuar në natën finale të festivalit që do të mbahet në Kino Lumbardhi në Prizren, transmeton Klan Kosova.

Festivali do t’i këtë katër çmime kryesor që do të ndahen nga juria profesionale dhe publiku.

Ky edicioni realizohet nga ShKA Agimi në bashkëpunim me Radio Televizionin e Kosovës, Shoqatën e Kompozitorëve të Kosovë dhe Rrjetin e Organizatave të Kulturës në Prizren.