Ymeri: Deputetët votuan kundër që Trepça të jetë në pronësi të Kosovës

1:25 | 8 Tetor 2016

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymerti u është drejtuar deputetet, se kanë votuar kundër që Trepça të jetë në pronësinë e Kosovës, duke e quajtur këtë skandaloze.

“Të gjithë deputetët e Kuvendit të Kosovës e kanë ngritë dorën që Trepça të mos jetë në pronësi të republikës së Kosovës”, u shpreh ai.

Sipas tij, kjo është skandaloze dhe e papranueshme, pasi amandamentet po kalohen pa ditur se çfarë kanë në përmbajtje. /Lajmi.net/