Yjet që përfunduan në rehabilitim

Jeta e yjeve të filmit dhe muzikës nuk është një fushë me lule. Ata kanë probleme të vazhdueshme të natyrave të ndryshme, përfshirë këtu ato me drogën, alkoolin, seksin, ushqimin, ndjenjat shpirtërore apo sjelljet e ashpra. Për këtë, të famshmit kanë vendosur t’u nënshtrohen rehabilitimeve, për ta përmirësuar gjendjen e tyre. Për shembull, këngëtarja Ke$ha…

ShowBiz

06/01/2014 14:00

Jeta e yjeve të filmit dhe muzikës nuk është një fushë me lule. Ata kanë probleme të vazhdueshme të natyrave të ndryshme, përfshirë këtu ato me drogën, alkoolin, seksin, ushqimin, ndjenjat shpirtërore apo sjelljet e ashpra.

Për këtë, të famshmit kanë vendosur t’u nënshtrohen rehabilitimeve, për ta përmirësuar gjendjen e tyre. Për shembull, këngëtarja Ke$ha ka vendosur të hyjë vullnetarisht në një klinikë, për t’u kuruar nga problemet me ushqimin.

Chris Brown iu nënshtrua një rehabilitimi për shkak të problemeve me agresivitetin, kurse Michael Douglas shkoi në rehabilitim për shkak të varësisë nga seksi.

Përpos tyre, ishin të shumtë yjet që u dorëzuan përballë demonëve të tyre, duke iu besuar klinikave të ndryshme për rehabilitim.

Chris Brown Michael Douglas Lindsay Lohan Britney Spears Catherine Zeta-Jones Ben Affleck Ke$ha Eva Mendes Kate Moss Steven Tyler Nicole Richie Anthony Kiedis Demi Moore Aaron Carter Kelly Osbourne