Xhuli: Vivien është bullizuesja më e madhe në shtëpi

Xhuli ka folur me Artanin dhe Brunon për Vivien, ku u shpreh se ajo i qëndronte gjithmonë afër kur ajo kishte probleme me Getinjon. Ajo u tregonte banorëve, se Vivi nuk e bëri një gjë të tillë me të, shkruan lajmi.net. Sipas saj sjelljet e Vivit nuk ishin të mira drejt saj kur Atdheu e…

ShowBiz

08/02/2023 16:14

Xhuli ka folur me Artanin dhe Brunon për Vivien, ku u shpreh se ajo i qëndronte gjithmonë afër kur ajo kishte probleme me Getinjon.

Ajo u tregonte banorëve, se Vivi nuk e bëri një gjë të tillë me të, shkruan lajmi.net.

Sipas saj sjelljet e Vivit nuk ishin të mira drejt saj kur Atdheu e ndërpreu romancën e tyre.

“E kur vjen puna tek dikush tjetër që ka probleme, Vivien thotë se i dashuri të ka lënë para 5 milionë njerëzve”.

“Ajo mendon se më ulë poshtë me këtë gjë, jo motra ime nuk më ka lënë para 5 milionë njerëzve. Ajo është bullizuesja më e madhe në këtë shtëpi”, ka thënë Xhuli./Lajmi.net/