Xhuli-Stresit: Ta ka ngjit nana emrin Stres se i ke jap stres

Stresi dhe Xhuli kanë debate të shumta me njëri-tjetrin. E sonte në “prime” nuk kishin edhe aq shumë si herave të tjera, shkruan lajmi.net. Por përplasjet e tyre i vazhduan gjatë publicitetit. Për një moment, Xhuli i tha Stresit se nëna e tij ia ka lënë emrin e tillë pasi i ka dhuruar stres./Lajmi.net/

ShowBiz

06/02/2023 23:17

Stresi dhe Xhuli kanë debate të shumta me njëri-tjetrin.

E sonte në “prime” nuk kishin edhe aq shumë si herave të tjera, shkruan lajmi.net.

Por përplasjet e tyre i vazhduan gjatë publicitetit.

Për një moment, Xhuli i tha Stresit se nëna e tij ia ka lënë emrin e tillë pasi i ka dhuruar stres./Lajmi.net/