Xhuli eliminohet nga “Big Brother VIP Kosova”, humb shpresat për fitore

Mbresa dhe Artani ishin dy finalistët e parë të eliminuar. Edhe një tjetër eliminim ndodh sonte, duke mbetur dy finalistët, shkruan lajmi.net. Xhuli eliminohet nga “Big Brother VIP Kosova”. Xhuli, Vedati dhe Stresi ishin tre finalistët e fundit./Lajmi.net.

ShowBiz

18/03/2023 01:28

Mbresa dhe Artani ishin dy finalistët e parë të eliminuar.

Edhe një tjetër eliminim ndodh sonte, duke mbetur dy finalistët, shkruan lajmi.net.

Xhuli eliminohet nga “Big Brother VIP Kosova”.

Xhuli, Vedati dhe Stresi ishin tre finalistët e fundit./Lajmi.net.