Xhensila viziton jetimoren

Këngëtarët kohëve të fundit kanë filluar të vetëdijesohen. Emra shumë të njohur të skenës sonë, vazhdimisht po vizitojnë jetimoret

ShowBiz

06/01/2015 19:54

Vesa Luma, Big Basta, Enca Haxhia, Noizy janë vetëm disa nga emrat që kanë shkuar gjatë festave të fund vitit, ndërsa tani edhe Xhensila Myrtezaj ka vendosur  të shkoj në jetimore.

Xhensila ka lënë edhe një shkrim ku thotë se këta fëmijë kanë nevojë për shumë dashuri. “Sa e nevojshme është dashuria për ta dhe sa e pakushtueshme. ‘Shtëpia e foshnjës” janë fjalët e këngëtares. Lajmi.net