Xhensila dhe Majku po vijnë me bashkëpunim

Majku është rikthyer së fundi fuqishëm me bashkëpunime të shumta. Një tjetër bashkëpunim i tij është rrugës. Bëhet fjalë për projektin me Xhensila Myrtezaj. “Ti fala” titullohet projekti i tyre. Këtë e ka ndarë në ‘Instagramin’ e saj, Xhensila.

ShowBiz

08/06/2023 21:24

Majku është rikthyer së fundi fuqishëm me bashkëpunime të shumta.

Një tjetër bashkëpunim i tij është rrugës.

Bëhet fjalë për projektin me Xhensila Myrtezaj.

“Ti fala” titullohet projekti i tyre.

Këtë e ka ndarë në ‘Instagramin’ e saj, Xhensila.