West Ham – Liverpool, përfundojnë 90 minuta (VIDEO)

West Ham dhe Liverpool janë ndarë baras 1:1, në ndeshjen e dytë mes tyre në FA Cup.

Sport

09/02/2016 22:41

Liverpooli dhe West Hami kanë barazuar edhe në ndeshjen e dytë në FA Cup pas 90 minutave.

Tani do të zhvillohet loja shtesë, përkundër golit të Liverpoolit si mysafir, pasi rregullat e FA e përcaktojnë një gjë të tillë.

YouTube player