Wenger e Mourinho si reperë (Foto)

Arsene Wenger e Jose Mourinho janë dy prej trajnerëve më të mirë në Premierligë. Por, ata janë shndërruar në yje të muzikës rep nga kompania Complex UK.

Sport

25/08/2014 23:33

A e keni menduar ndonjëherë se si do të dukeshin Arsene Wenger e Jose Mourinho nëse do të ishin yje të muzikës rep? Jo, as ne.

Fatmirësisht për dikë që mund ta ketë imagjinuar, dy prej trajnerëve më të mirë në Premierligë janë shndërruar në yje të muzikës rep e madje janë vendosur edhe në kopertinat e albumeve të caktuara si yjeve 50 Cent e Jay-Z.

Complex UK ka krijuar punën e mrekullueshme si dhe imagjinojë këngët që do të aranzhonin secili menaxher. Interesant.