Vulin “ëndërron” që deklarata e Kostiqit të jetë tallje!

Pas deklaratës së kryetarit të Akademisë së Shkencave dhe Arteve në Serbi, Vlladimir Kostiq se Serbia e ka humbur Kosovën de juro dhe de fakto, disa nga politikanët serbë duket se kanë marrë shok.

Lajme

18/10/2015 19:35

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale të Serbisë, Aleksandar Vulin, ka thënë në reagim të deklaratës së Kostiqit se ai nuk e beson këtë dhe se ende shpreson që kryetari i Akademisë Serbe nuk e ka bërë këtë, duke shtuar se shpreson që kjo të ketë qenë një tallje gazetareske.