Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Vuçiq: Serbia nuk është mundur

17:28 | 9 Nentor 2015

Kryeministri i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, pas vendimit të UNESCO-s për mosanëtarësimin e Kosovës në këtë organizatë, ka theksuar se “Serbia nuk është mundur”.

 

“Me rastin e refuzimit që i është bërë kërkesës së Kosovës për anëtarësim në UNESCO, dëshirojmë që të gjithëve tu themi dy gjëra, e para: Serbia nuk është mposhtur dhe e dyta, kjo më nuk është lajm i madh. Serbia, ngadalë, por sigurtë po mëson që të paktën të mos humbë”, ka thënë Vuçiq.

Ai ka shtuar se Serbia më nuk është vend që mund t’i imponohet vullneti i dikujt tjetër./rel