Vritet edhe një shqiptar në Siri, 35 vjeçar

Një tjetër shtetas shqiptar është vrarë në Siri gjatë luftimeve që zhvillohen atje.

Lajme

11/05/2014 17:26

Viktima mësohet se është shtetasi Sherif Tarshani që qëndronte në Siri me gruan fëmijët dhe prindërit. Lajmi për vdekjen e tij konfirmohet nga familjarët e 35-vjeçarit në Shqipëri, raportojnë mediat shqiptare.

Shqiptari Sherif Tarshani, mësohet se qëndronte në Siri që prej korrikut të 2013.

Sherif Tarshani 35 vjeç nga Mollasi i Elbasanit dhe mësohet se ishte rekrutuar në Siri nga grupi i personave tashme të arrestuar.