Vrasje e rëndë në Prishtinë, dyshohet se hajnat qëlluan një grua

Një vrasje e rëndë dyshohet se ka ndodhur në Prishtinë në orët e vona. Lajmi.net mëson se është vrarë një grua. Dyshohet se gruaja u vra nga disa hajna që po kryenin grabitje në një shtëpi në një lagje të Prishtinës. Siç mësohet, viktima është gruaja e një mërgimtari. Lajmi.net ka kontaktuar edhe policinë dhe…

Lajme

29/11/2023 21:58

Një vrasje e rëndë dyshohet se ka ndodhur në Prishtinë në orët e vona.

Lajmi.net mëson se është vrarë një grua.

Dyshohet se gruaja u vra nga disa hajna që po kryenin grabitje në një shtëpi në një lagje të Prishtinës.

Siç mësohet, viktima është gruaja e një mërgimtari.

Lajmi.net ka kontaktuar edhe policinë dhe do t’ju njoftoj për informatat zyrtare lidhur me këtë rast.