Vozisnin veturat e tyre pa regjistrim, policia i vë gjoba 200 euro

Policia ka njoftuar se ka identifikuar disa shoferë të cilët vozisnin veturat e tyre pa afat regjistrimi mbi 30 ditë. Ndërsa sipas ligjit, shoferët janë dënuar me nga 200 euro si deh mjetet u janë konfiskuar përkohësisht. “Kalimi i afatit të regjistrimit më tepër se 30 ditë! Njësia Mobile me Pajisje Inteligjente ka identifikuar shoferët…

Lajme

24/04/2024 10:06

Policia ka njoftuar se ka identifikuar disa shoferë të cilët vozisnin veturat e tyre pa afat regjistrimi mbi 30 ditë.

Ndërsa sipas ligjit, shoferët janë dënuar me nga 200 euro si deh mjetet u janë konfiskuar përkohësisht.

“Kalimi i afatit të regjistrimit më tepër se 30 ditë!

Njësia Mobile me Pajisje Inteligjente ka identifikuar shoferët duke drejtuar mjetet të pa regjistruara më tepër se 30 ditë, të njëjtit sipas ligjit të ri për rregullat e trafikut janë gjobitur me nga 200 € si dhe mjetet u janë konfiskuar përkohësisht.” /Lajmi.net/