Votimi i projektligjeve për Gjykatën Speciale LIVE në lajmi.net

Në orën 21:30 ka filluar seanca e Kuvendit të Kosovës, për të shqyrtuar dhe miratuar edhe dy projektligje, atë për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar si dhe Projektligjin për Mbrojtjen Juridike dhe Mbështetjen Financiare të Personave të Akuzuar Potencial në Proceset Gjyqësore pranë Dhomave të Specializuara