Vlerësimet e lojtarëve: Cagliari 1-1 Milan

Milani dhe Cagliari janë ndarë në barazim 1-1, ndërsa goal.com ka publikuar dhe vlerësimet e lojtarëve të këtij takimi.

Sport

29/10/2014 23:18

Cagliari: Cragno 8, Avelar 8, Ceppitelli 8, Rossettini 8, Balzano 7.5, Conti 8.5, Crisetig 8, Cossu 7.5, Ekdal 8, Ibarbo 8.5 (Lojtar i ndeshjes),Sau 8

Zëvendësuesit: Farias 7.5

Milan: Abbiati 8, Abate 7.5 (Dështim i ndeshjes), Alex 8, Rami 8, Se Sciglio 8, Muntari 7.5, Bonaventura 8, Honda 8, De Jong 8, Torres 8, Shaarawy 7.5

Zëvendësuesit: Poli 8, Menes 7.5, Pazzini 8