Osmani: E përfaqësoj popullin, nuk kam obligime ndaj Qeverisë

Deputetja e LDK-së, Vjosa Osmani që është femra më e votuar në Kosovë thotë se nuk ka obligime ndaj askujt që është në pushtet.

Lajme

27/01/2016 14:04

Ajo duke kujtuar çfarë thotë neni 70 i Kushtetutës, sikur ia bënë dikujt me dije që është e lirë të vendos, por në të mirë të qytetarëve.

Ndryshe ajo njihet si një zë kundërshtar brenda subjektit politik ku është anëtare.

“Rikujtim për ata qe po flasin për ‘obligimet’ e deputetëve: Kushtetuta e Kosovës, Neni 70: Deputetet janë përfaqësues të popullit dhe nuk i nënshtrohen asnjë mandati detyrues”, ka shkuara jo./ Lajmi.net