Të Infektuar: 1052

Të Shëruar: 820

Të Vdekur: 30

Vjedhje spektakulare në Prishtinë për 17 sekonda (Video)

21:20 | 23 Gusht 2015

Vjedhja e televizonit në Prishtinë

Sa janë 17 sekonda? Të mjaftueshme që një kosovarë të kryej një vjedhje spektakulare të një televizori.

Saktësisht vjedhja nga ndodhur “Banesat e Arabëve” mbrëmë rreth orës 03:00 pas mesnatës.

Hajduti ka qenë i maskuar dhe kjo i ka pamundësuar policisë që deri më tani të bëjë identifikimin e tij. Shikojeni videon për detajet tjera. /Zeri/