Visar Ymeri te zyrat e Vetëvendosjes, nuk i lejohet hyrja (Foto/Video)

Lideri i Vetëvendosjes, Visar Ymeri ka arritur te selia e këtij subjekti.

Lajme

28/11/2015 16:55

Ai po qëndron para hyrjes por nuk po lejohet të hyj në objekt.

Kjo ngase brenda objektit ndodhen ende policë dhe hetues./ lajmi.net