Vidhen laptopë, kamera dhe disqe në Parlamentin Evropian

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian Viola von Cramon, ka njoftuar se jëra si laptopë, kamera dhe disqe po vidhen rregullisht brenda zyrave private të institucionit ku ajo punon prej kolegëve nga zyret tjera.

Bota

29/10/2020 20:56

Ajo i ka publikuar disa fotografi ku tregohet për këtë veprim të pazakontë brenda Parlamentit Evropian.

“Mirë se vini në Parlamentin Evropian ku laptopët, kamerat, disqet me informacione të ndjeshme vidhen rregullisht nga zyrat private. Zgjidhja? Bëhuni krijues, merrni kasafortën më të rëndë që keni, mbusheni me të gjitha gjërat e vlefshme dhe rrini vigjilentë! “.

Njoftim i plotë:

Wiederholter Diebstahl im Parlament? Wir machen das Beste draus, seit einigen Tagen müssen wir unsere technischen Geräte…

Posted by Viola von Cramon on Thursday, October 29, 2020