Video tregon “momentin e mrekullisë” kur foshnja ndëgjon për herë të parë

Prindërit Anna dhe Will Esler përjetuan një "çast mrekulli" me të vërtetë kur ata panë vajzën e tyre 1-vjeçare, Ayla, ndëgjon për herë të parë.

Fun

29/06/2018 22:24

Prindërit e Ayla kishin frikë se vajza e tyre nuk mund të dëgjonte ose të fliste pasi dështoi dy herë testin e saj të dëgjimit të porsalindur.

“Ajo kishte humbje të thellë të dëgjimit,” i tha Anën Fox 4, transmeton lajmi.net.

Pas marrjes së rezultateve të testimit shkatërrues, prindërit hulumtonin mjete për të ndihmuar në përballimin e tyre. Kërkimi i tyre i udhëhoqi ata në një pajisje të vogël që mund të ndryshonte jetën e vajzës së tyre.

Pas operacionit, udhëtimi i familjes erdhi në kulm kur pajisjet u ndezën për herë të parë, duke vënë një grin në fytyrën e Ayla ndërsa veshët e saj ishin mbushur me bukurinë e zërit.

Anna u mbush shpejt në lot ndërsa mbajti vajzën e saj, duke ditur se Alya tani do të ishte në gjendje të fliste, të dëgjonte dhe të përjetonte të gjithë jetën që duhej të ofronte. /Lajmi.net/