VIDEO – Ja momenti i hedhjes së gazit lotsjellës sot në Kuvend

Kameramani i lajmi.net ka kapur momentin e hedhjes së gazit lotsjellës nga Donika Kadaj - Bujupi dhe Faton Topalli.

Lajme

15/10/2015 10:48

YouTube player

a 3 a 4 Kuvendi Kuvendi1 Kuvendi2 Kuvendi3