Vetëvritet në të njëjtën mënyrë sikurse vëllai (Foto)

Pasi humbi punën në një vetëshërbim, 31 vjeçari, Damian James, vrau veten në të njëjtën mënyrë sikurse e bëri vëllai i tij më i madh, para gjashtë vitesh.

Bota

17/06/2015 11:22

Ai u hodh para trenit në stacionin në Baglan të South Wales,  ku edhe humbi jetën. Vendimi i tij erdhi si pasojë e depresionit që kishte, transmeton lajmi.net.

Vdekja e tij ka një ngjashmëri tragjike me vëllain, Dominik, i cili vrau veten në të njëjtin stacion, për shkak se humbi punën  dhe ishte ndarë nga e dashura.

aa

aaa

aaaa