Veteranët dyshojnë për vetëveten (Video)

Mbi 42 mijë është numri i veteranëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Lajme

08/06/2016 21:40

Por ky numër ka nxitur reagime dhe zemërim të madh.

Disa po thonë se është i fryrë madje sot ka pasur reagime edhe nga radhët e veteranëve të cilët thonë se ky numër është i fryrë kurse OVL e UÇK’së ka kërkuar sot nga Prokuroria që të nis hetimet për këto dyshime.

Edhe Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave të Luftëtarëve të UÇK’së kërkon ndërhyrjen e Prokurorisë në këtë proces i cili sipas Xhevdet Qeriqit është keqpërdorur, raporton televizioni publik.

http://www.dailymotion.com/video/x4f834n_mbi-42-mije-veterane_news