Të Infektuar: 1047

Të Shëruar: 794

Të Vdekur: 30

Vetëm në Shqipëri mund të ketë Golf II “limuzinë”(Foto)

20:15 | 23 Gusht 2015

Golf II-i mondifikuar në Shqipëri

Ky Golf II po bën xhiron e rrjetit. Ai ndodhet në Shqipëri dhe më konkretisht në Kamëz.

Fillimisht komentuesit në rrjet thonë se ka qenë në Maminas.

Por rëndësi ka që Shqipëria mund të krenohet se ka “shpikur” Golf-in II “limuzinë”.

Golf II-i mondifikuar në Shqipëri