Veshja e rradhës

Postimi i rradhës nga bllogu i Rita Saraqit.

ShowBiz

10/03/2015 15:28

Tung tung, si jeni?

I kam pëlqyer një palë pantollona një pjesëshe që disa muaj tani, posaqërisht në këtë material. Kanë qenë shumë në trend kohëve të fundit dhe duhej t’i kisha! Jam shumë e lumtur qe Drenusha Xharra i ka dizajnuar në mënyrë perfekte dhe tash jam e obsesionuar me to… haha 🙂 Vendosa t’i vesh në një emision në TV që morra pjesë, por sidoqoftë nuk po mund të pres t’i veshi kur të dalë ndonjë natë.

Shikoni fotografitë dhe ju lutem me tregoni se çfarë po mendoni për to!

Shumë dashni,

Rita Saraqi

Rita Saraçi
9.jpg
5.jpg
4.jpg
3.jpg
2.jpg