Veshi këto pantollona, dënim i pabesueshëm për portierin

Një pezullim i ri në futboll i padëgjuar më parë. BBC raporton se portieri iranian Sosha Makani është pezulluar për 6 muaj, për shkak të veshjes.

Sport

09/06/2016 18:32

Një foto e portierit të klubit Persepolis, ku ai është fotografuar duke veshur një palë pantallona të verdha, ka irrituar autoritetet iraniane.

Në Iran ka ligje shumë strikte për veshjen, por askush nuk e mendonte se të vishesh si personazhi i kartonëve të animuar Spongebob qenka krim.

421

Parashikoni ndeshjet e EURO 2016 dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 6S dhe Samsung Galaxy Note 4.