Veset që shkaktojnë rrudha

Zbuloni cilat vese të përditshme janë të rrezikshme për lëkurën tonë.

Lifestyle

03/02/2016 14:30

Dietat

E dini që dietat shkaktojnë rrudha, sepse dobësimi dhe shëndeti shkaktojnë probleme në lëkurën tuaj.

Mos pastrimi i make-up

Duhet ta pastroni dhe hidratoni fytyrën në mbrëmje, mos flini kurrë me make-up.

Duhani

Duhani shton rrudhat në fytyrë, ndaj mos e konsumoni atë.

Alkooli

Edhe ndikon negativisht në lëkurën tuaj, sepse e dehitraton atë.

Çamçakizat

E dini që rrudha shkaktojnë edhe çamçakizat. Ata shtojnë rrudhat në pjesën e buzëve.

Mos vendosja e kremit të diellit

Mos harroni kurrë të vendosni krem kundër diellit, sepse përveçse mbron lëkurën nga dielli shton edhe rrudhat.