Veseli kërkon falje për fjalët e përdorura në Kuvend (Video)

Kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli thotë se në Seancën plenare të mbajtur sonte, në një moment gjatë përpjekjeve për të qetësuar situatën e krijuar, është shprehur me fjalor joadekuat.

Lajme

24/10/2015 00:23

Vlerëson se nga mënyra si ëhstë shprehur mund të preken nënat dhe motrat tona.

“Dëshiroj t’ju kërkoj falje atyre nga thellësia e zemrës, duke filluar nga nëna ime, bashkëshortja ime dhe të gjitha nënave dhe motrave të Kosovës sonë”, tha deklaruar ai.

Ai i tha ‘ma hangesh…” deputetes Albulena Haxhiu, teksa ajo përplot histeri i thoshte kriminel e çka jo tjetër.