Vesa Luma citon Ismail Kadaren

Këngëtarja Vesa Luma, shpesh ka treguar se ndjenjat patriotike i ka shumë të shprehura, e këtë e theksoi përsëri. Por, kësaj radhe këngëtarja prishtinase ka vendosur të tregoj ndryshe

ShowBiz

08/01/2015 18:59

Vesa Luma ka postuar një fotografi që mban fjalë të shkrimtarit tonë të madh Ismail Kadare. E në këtë foto shkruan.

“Kombi shqiptar duhet të bindet se është europjan dhe ska të bëj me këtë. Është europjan, ka rrënjë europjane, ka histori europjane, ka kulturë europjane, ka kujtesë europjane, ka gjuhë europjane. Kjo është. Asgjë tjetër. #Ismail Kadare”,  shkruante në fotografin që ka postuar këngëtarja Luma. Lajmi.net

Kjo nuk është hera e parë që këngëtarja, ka treguar se e do endin e et e popullin e vet. lajmi.net