Vesa e Big Basta, u kënaqën në Australi

Derisa Amerika dhe disa pjesë të Evropës po ngrijnë, australianët po e shijojnë në maksimum verën. Atyre u është bashkuar edhe këngëtarja kosovare Vesa Luma, me të dashurin e saj, reperin shqiptar, Big Basta. Vesa ka postuar vazhdimisht fotografi ditëve të fundit, duke i informuar fansat në kohë reale me bukuritë e Australisë. “Kjo është…

ShowBiz

18/02/2014 16:14

Derisa Amerika dhe disa pjesë të Evropës po ngrijnë, australianët po e shijojnë në maksimum verën.

Atyre u është bashkuar edhe këngëtarja kosovare Vesa Luma, me të dashurin e saj, reperin shqiptar, Big Basta.

Vesa ka postuar vazhdimisht fotografi ditëve të fundit, duke i informuar fansat në kohë reale me bukuritë e Australisë.

“Kjo është vera e dashur”, ka shkruar Vesa nga Melbourne, ndërkohë që e ka vizituar edhe Sydneyn. Shumë shpejtë, Vesa dhe Big’u mund ta kurorëzojnë lidhjen e tyre me martesë.