Veprimet e opozitës me prapavijë politike: Kanë qëllim destabilizimin e shtetit

Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës Adem Grabovci, po i sheh veprimet e tri partive opozitare me prapavijë politike.

Lajme

08/10/2015 11:10

Ai, pas anulimit të mbledhjes së seancës së sotme ka thënë në një intervistë për RTK-në, se opozita është duke bllokuar Kuvendin e po kësaj, po bllokojnë familjet e tyre dhe shtetin e Kosovës.

“Ata nuk duan të shqyrtojnë se çka përmban marrëveshja se e kanë shuam të qartë se është një marrëveshje ndërkombëtare. Marrja e pushtetit pa i zgjedh mjetet. Qëllimi është me destabilizu vendin. Ne u themi atyre se janë duke bllokuar vetveten, familjet e tyre dhe shtetin e tyre”, tha Grabovci.