Vendet që mund t’i vizitoni në vitin 2014

16:00 | 12 Janar 2014

2. Christchurch, New Zealand

Ndoshta e keni në plan që gjatë këtij viti ta vizitoni ndonjë vend të veçantë, në të cilin nuk keni qenë më parë. Ne ua prezantojmë 52 vendet të cilat ju preferojmë t’i vizitoni, sipas mundësive. Në këtë listë të gjerë ka vend për ata që i pëlqejnë kafshët, kulturën, historinë, detin dhe të eksplorojnë […]

Ndoshta e keni në plan që gjatë këtij viti ta vizitoni ndonjë vend të veçantë, në të cilin nuk keni qenë më parë. Ne ua prezantojmë 52 vendet të cilat ju preferojmë t’i vizitoni, sipas mundësive.

Në këtë listë të gjerë ka vend për ata që i pëlqejnë kafshët, kulturën, historinë, detin dhe të eksplorojnë pafund, në bazë të dëshirave të tyre.

Në mesin e vendeve që preferohen të vizitohen është edhe Shqipëria, përkatësisht plazhi Porto Palermo. Zgjidhni dhe merrni!

1. Cape Town, Afrikë e Jugut 2. Christchurch, Zelandë e Re 3. North Coast, California 4. Porto Palermo, Shqipëri 5. Downtown, Los Angeles 6. Namibia 7. Ekuadori 8. Quang Binh, Vjetnam 9. Perth, Australi 10. Rotterdam, Holandë 11. Tajvani 12. Frankfurt, Gjermani 13. Addis Ababa, Etiopi 14. Fernando de Noronha, Brazil 15. Nashville, SHBA 16. Skocia 17. Calgary, Alberta 18. Ishigaki, Japoni 19. Laikipia Plateau, Kenia 20. Yogyakarta, Indonezi 21. Tahoe, SHBA 22. Yorkshire, Angli 23. Dubai 24. Vatikani 25. Riviera Uruguaiane 26. Chennai, Indi 27. Seychelles 28. Krabi, Tajlandë 29. Aspen, Colorado 30. Highlands, Islandë 31. Umea, Suedi 32. Xishuangbanna, Kinë 33. Andermatt, Zvicër 34. Indianapolis 35. Lumi Mekong 36. Athina 37. Barahona, Republika Dominikane 38. Arctic Circle 39. Dar es Salaam, Tanzani 40. Downtown, Atlanta 41. Nozawa Onsen, Japoni 42. Subotica, Serbi 43. Elsinore, Danimarkë 44. Cartmel, Angli 45. Nepali 46. Vjena 47. Siem Reap, Cambodia 48. Varazdin, Kroaci 49. St. Petersburg, Rusi 50. Belize 51. New Caledonia 52. Niagara Falls, New York