Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim – Lajmi.net
Vendet që do të mbesin pa rrymë gjatë ditëve në vijim
Autori: Lajmi.net LajmeNacionale 16:55, 13 March 2018
KEDS-i përmes një njoftimi për media bën të ditur se disa zona të Kosovës, gjatë ditëve në vijim, do të mbesin pa energji elektrike.

Sipas KEDS-it kjo ndërprerje do të bëhet me kërkesë të KOSTT-it dhe për mirëmbajtje të rrjetit, transmeton lajmi.net.

Njoftimi i plotë:

Peja

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dukagjini (Kodi: 51000011) prej orës 10:30 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: hotel Dukagjini dhe Shtypshkronja Dukagjini.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

3.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Dardanija lll (Kodi: 51000012) prej orës 12:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Viktimat e Pejšs, Dardanija V-Vlll dhe obljekti i KEDS-it.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

4.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qyteti ll (Kodi: 51000013) prej orës 13:00 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe TS 8/1.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

5.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kosovatransi (Kodi: 51000014) prej orës 13:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosovatransi, Hekurudha dhe Spitali i Vjetër.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

6.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Qarshija e Gjatë (Kodi: 51000015) prej orës 14:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti (një pjesë), Çarshia e Gjatë, Kompleksi banesor “ Beke-Zeka .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

7.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Barani (Kodi:53000002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Berani, Prapaqani, Berliqi, Krushevci i ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e ulet, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugagjit dhe Buqani.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

8.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Juniku (Kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Lloqan, Dranoc, Sllup, Voksh, Polana, Poberxh, Prilep, Rastavic, Baballoq, LA Ramadani, Junik, Jasiq, Gjocaj .

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

9.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ledinat (Kodi:53000001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqel, Beleg, Baballoç, Dubravë, Irzniq, Ledinat dhe Prokolluk.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

10.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Deqani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetatj, Mulajt, Kuklecët, Osadautajt,Tahirsylajt, Rexhametajt dhe Osmanajt.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15.03.2018 në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10/0.4 kV Dardania 1 (Kodi:51000004001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Adrian Krasniqi, rr.Anton Çeta dhe Xhamiae Devollëve.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

2.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Deçani do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Deçani -qyteti, Deçan KEDS-i, Deçan- Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

Arsyeja e ndërprerjes: Eleminimi i transformatorit të vjetër.

Prizreni

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Studenqani (Kodi: 32000018) prej orës 10:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit: Studençan, Doberdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave.

2.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Velezha (Kodi: 31000030) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manasteric, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Ulët, Gornja-Selle, Mushnikovë, Ts Prevallë, hotel Sharri, Ts Sat styro, Ts Shpia e bardhe, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc dhe Drajqiq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

5.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Graqanica 2 (Kodi: 10014003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Graçanicës.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Badovci do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivov (Kodi:10014001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kastrioti (Kodi:18024002) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti- Obiliq (një pjesë), Mazgiti i Epërm dhe i Ulët, rruga magjistrale Prishtinë- Mitrovicë, Subotiqi dhe Kijaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Palaj (Kodi:18024001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe Sibovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive

5.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteza Pejton (Kodi:10011001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Qyteza Pejton.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

6.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Prishtina 3 do te ndërprehet:

Dalja 10 kV Perparimi (Kodi:10011002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zona industriale Fushë-Kosovë, Tregu me shumicë, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus dhe Betonjera.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 15,16,17,18.03.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do te ndërprehet:

Dalja 10/0.4 kV Kodra e trimave 6 (Kodi:130000005036) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe prej orës 13:00 der inë ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e rr. Kadri Zeka.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: L.Mecini, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runike, Baje, Syrigane, Radisheve, Qitak. Leqin dhe Pemishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llausha, Rakinica, Kopiliqi i Epërm, Kllodernica, Turiqefci, Buroja, Vojniku, Izbica, Ozrimi, Kopiliqi i Ulët dhe Açareva.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor (Kodi: 73000004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitaricë, Dalak, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiqi dhe Brusniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

Gjakova

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Elektromotori-Deva (Kodi: 81000003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Abdurrahim Buza,Aleksandër Moisiu, Anton Çeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize, Rruga Londra, Rruga Vashingtoni, Yket e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Ponoshevci (Kodi: 80080006) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërk dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 13:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion, mirëmbajtje preventive.

5.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Xërxa do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fortesa (Kodi:82081009) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë dhe Sopniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Verifikimi i izolatorëve VHD 10(20) kV.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.”G.Terbeshi”, Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe Bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi i Kinemas (Kodi: 40040004) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.12.Qershori (një pjesë), rr.Dëshmorët e Kombit (një pjesë), rr.Skënderbeu dhe rr.Sejdi Sejdiu.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj Il do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi i Sillosit (Kodi: 40041001) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ferizaj- një pjesë,Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Ferizaj I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Emin Duraku (Kodi: 40040002) prej orës 13:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objekti banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Çerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati dhe Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

5.

Më 15.03.2018 në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Carraleva (Kodi: 41046004 ) prej orës 10:00 deri në ora 10:30 dhe prej orës 16:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

· TS 10/0.4 kV TS Reçak Selatini (Kodi: 41046004048 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Reçaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

· TS 10/0.4 kV TS Reçak Mahalla Epërme (Kodi: 41046004049 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Reçaku.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

· TS 10/0.4 kV TS Reçak Haxhi sefa (Kodi: 41046004050 ) prej orës 10:00 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reçak.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e transformatorit dhe energjizimi i tij.

Gjilani

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi:61065012) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë dhe TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

2.

Më 15.03.2018 në NS 35/10kV Kllokoti do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kllokoti Kodi:61065004) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekar.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –Mirëmbajtje preventive.

3.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-Misini, gurthysi-bentakosi i ri, gurthysi-Mogillë, fabrika -Ujësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.

4.

Më 15.03.2018 në NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 13:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion –mirëmbajtje preventive.

Fotolajm

Rita, Dua dhe Era.
?>

ke nje LAJM

Jeni në vend të ngjarjes, apo dëshironi ta ndani ndonjë storie me të tjerët?

Klikoni në butonin më poshtë

DËRGO