Vdekje e dyshimtë në Mitrovicë

10:52 | 4 Shtator 2018

Për shkaqe ende të panjohura, një person është gjetur dje në rrugën “Sami Gashi” në Mitrovicë në gjendje të rëndë shëndetësore.

Policia në raportin zyrtar ka njoftuar se viktima është gjetur në rrugë dje rreth orës 12, dhe më pas është dërguar në spital me ndihmën e shpejt.

Rreth orës 1 mjeket kanë konstatuar vdekjen e viktimës. Rasti po hetohet si vdekje e dyshimtë.