Van Persie bëhet Wilshere (Foto)

Një tifoz i Arsenalit ia ka kaluar të gjithëve duke shndërruar fanellën e ish sulmuesit Robin van Persie, në emrin e mesfushorit Jack Wilshere, dhe atë pa e fshirë fare emrin e holandezit.

Sport

17/09/2014 09:13

Në të kaluarën kemi parë përpjekje të ndryshme nga tifozët që të transformojnë emrat e futbollistëve në një fanellë. Por, një përkrahës i Arsenalit vendosi të tregohet më i thjeshtë.

Harroni mbulesat në emrin paraprak ose ndonjë ndryshim të vogël në shkronja.

Ky tifoz i Arsenalit vendosi të shpreh përkrahjen për numrin 10 të ri të Arsenalit, Jack Wilshere në një fanellë që më parë i takonte ish sulmuesit Robin van Persie, i transferuar tek rivali Manchester United, dy sezone më parë.

Fare pa e fshirë emrin e holandezit, ai vetëm shkroi Wilshere ndër të. Nuk mund të themi nëse ishte shumë e suksesshme.