Valon Syla nuk përmbahet nga të qeshurat duke dëgjuar Sallahun për vajin dhe tepsinë

Analisti dhe gazetari Valon Syla nuk është përmbajtur nga të qeshurat kur ka dëgjuar zëvendësministrin e Drejtësisë, Blerim Sallahun për deklaratën e tij për vajin dhe tepsinë.

Lajme

02/06/2022 21:31

Në emisionin ‘Pressing’ në T7, në momentin kur po transmetohej deklarata e Sallahut, Syla vazhdoi të qeshte, ndërsa nuk dha asnjë koment pas saj.

Sallahu, dje në një debat televiziv duke dashur ta shpjegojë sukseset e ministrisë ku përket, përmendi shpejtësinë e shpërndarjes së vajit në tepsi si tregues përformance.

Kjo deklaratë e tij mori reagime e tallje të shumta.