Vajza vrapon për ta përqafuar babain që kthehet nga lufta kundër ISIS-it (Video)

Lejtnant Daniel Ogelsby, ka qëndruar për shtatë muaj në Kuvajt si dhe ka marrë pjesë në shumë beteja kundër ISIS-it.

Bota

07/10/2015 21:36

Këto janë momente prekëse kur ai kthehet në shtëpi.

Në një ceremoni madhështore ku janë kthyer edhe ushtarë të tjerë, shihet momenti kur vajza e tij vrapon për ta përqafuar atë.

Babai i Karas Ogelbsky, po luftonte në front kundër ISIS-it.

Pamjet janë transmetuar nga shumë media dhe ato janë emëruar thjeshtë: zemërthyese!