Vajza me rrotë magjike!

Rreth 100 interpretues, përfshi edhe atletë olimpikë, kanë marrë pjesë në garën e Qendrës Kombëtare të Cirkut dhe të Arteve të Londrës, duke i lënë “pa mend” shikuesit me përformancën e tyre. Foto: Bertil Nilsson

Fotolajm

29/10/2014 16:05

Rreth 100 interpretues, përfshi edhe atletë olimpikë, kanë marrë pjesë në garën e Qendrës Kombëtare të Cirkut dhe të Arteve të Londrës, duke i lënë “pa mend” shikuesit me përformancën e tyre. Foto: Bertil Nilsson