Vajza me këmbët e Messit

Zakonisht jemi mësuar të shikojmë gola të bukur të realizuar nga yje si Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic e të tjerë. Por, kësaj radhe ju sjellim një shënim të jashtëzakonshëm nga një futbolliste. Po, mirë e lexuar, një futbolliste. Anëtarja e skuadrës Peamont United, Stephanie Roche realizoi një gol të jashtëzakonshëm, që mund t’ia…

Sport

20/10/2013 22:30

Zakonisht jemi mësuar të shikojmë gola të bukur të realizuar nga yje si Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic e të tjerë.

Por, kësaj radhe ju sjellim një shënim të jashtëzakonshëm nga një futbolliste. Po, mirë e lexuar, një futbolliste. Anëtarja e skuadrës Peamont United, Stephanie Roche realizoi një gol të jashtëzakonshëm, që mund t’ia kanë zili edhe yjet e lartpërmendur.

Ajo e kontrolloi topin jashtë zonës, bëri dy prekje dhe e goditi me volej duke e dërguar në këndin e epërm të portës. Magji se jo mahi.