Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Vaji i kanabisit ilaç për kancer (VIDEO)

14:28 | 21 Janar 2016

Pacientët e prekur nga kanceri në Kosovë, shpresën për t`u kuruar nga kjo sëmundje po e kërkojnë tek vaji i kanabisit.

Edhe pse ky vaj është i paligjshëm në përdorim, dikush në Kosovë e gjen atë dhe e përdor për trajtim.

Vaji i kanabisit është shumë vështirë të sigurohet për këta pacientë, por ai mund të gjendet vetëm në Shqipëri, e të sillet në vend nëpër rrugë të fshehta, njofton Klan Kosova.