Ushtarët e KFOR-it ushtrohen për kontrollin e turmave dhe trazirave

Ushtarët e KFOR-it nga kontigjencat letoneze dhe polake zhvilluan ushtrimin e kontrollit të turmave dhe trazirave (CRC) në kampin Novo Selo. Sipas një njoftimi të KFOR-it, ushtarët letonezë dhe polakë punuan me inxhinierët e lirisë së lëvizjes – detashment duke praktikuar aftësitë e tyre të CRC-së, duke zvogëluar dhe hequr pengesat në zonat përreth.

Lajme

26/03/2023 18:58

Ushtarët e KFOR-it nga kontigjencat letoneze dhe polake zhvilluan ushtrimin e kontrollit të turmave dhe trazirave (CRC) në kampin Novo Selo.

Sipas një njoftimi të KFOR-it, ushtarët letonezë dhe polakë punuan me inxhinierët e lirisë së lëvizjes – detashment duke praktikuar aftësitë e tyre të CRC-së, duke zvogëluar dhe hequr pengesat në zonat përreth.