Universiteti i Prishtinës shpall 10 doktorantë të rinj

Sot në Sallën e Senatit në Rektoratin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” do të mbahet ceremonia solemne e promovimit të 10 doktorantëve të Universitetit të Prishtinës.

Lajme

25/05/2017 07:54

Kandidatët që do të shpallen doktorantë janë nga Fakulteti Filozofik, Fakulteti i Shkencave Matematiko – Natyrore dhe nga Fakulteti i Mjekësisë./ekonomia-ks/