United e City i ndajnë pikët (VIDEO)

Manchester United dhe Manchester City, janë ndarë baraz 0:0, në derbin e qytetit. Asnjëra nga skuadrat nuk ia doli t'i rrëmbente të tria pikët, duke e përfunduar takimin me rezultatin më të padëshiruar në futboll. Në ndeshjen tjetër Tottenham fitoi ndaj Bournemouth si mysafir 5:1.