Unikkatil me concert të madh në Zvicër

Reperi shumë i dashur në shqiptari, Unikkatil, do të zhvillojë edhe një koncert tjetër për shqiptarët e Zvicrës, pas atij koncerti në Prishtinë.

ShowBiz

26/05/2014 20:57

Three Entertainment organizuar një koncert të reperit Unikkatil në shtetin e Zvicrës. Kështu ka bërë të ditur edhe faqja zyrtare e Unikkatilit në Facebook, duke dhënë edhe detaje tjera rreth koncertit.

Sipas tyre, koncerti do të ketë plotë mysafir dhe muzikë të re, do të mbahet në Fribourg më 21 qershor .

Tiketat e koncertit të Unikkatil dhe TBA bashkë me mysafirë tjerë specialë mund të blihen në faqen www.Unikkatil.ch dhe për shkak të porosisë shumë të lartë mund edhe të vonohen.