Ulje emergjente, avioni me pasagjerë aksidentohet në Irlandën e Veriut /VIDEO/Foto

Një avion me 56 persona në bord është aksidentuar ditën e sotme në aeroportin e Belfastit në Irlandën e Veriut.

Bota

10/11/2017 18:05

Pas ngritjes nga aeroporti, pilotët vunë re një defekt në pjesën e parë të avionit dhe për gati një orë tentuan në ajër të riparonin problemin, ndërsa më pas vendosën të kryejnë ulje emergjence me vetëm 2 nga tre rrotat e avionit.

Edhe pse të gjendur në një vështirësi të tillë, pilotët arritën të kryenin uljen në pistë, duke shpëtuar jetën e tyre dhe të pasagjerëve.

fly1 fly2 fly3