UEFA: Këta janë kundërshtarët e mundshëm të Shqipërisë

UEFA ka publikuar ndarjen në vazo të skuadrave deri më tani të kualifikuara për në Euro 2016.

Sport

14/10/2015 14:29

UEFA ka publikuar renditjen e skuadrave – deri më tani të kualifikuara – në vazo për shortin e fazës së grupeve në Euro 2016.

Dhe, sipas parashikimeve, Shqipëria është në vazon e katërt.

Kurse, në fotografinë e publikuar nga UEFA mund të shihen disa prej kundërshtarëve të mundshëm të kuqezinjve.

Por, vendet e lira do të kompletohen pas play-offit.