UEFA e FIFA për Kosovën

FIFA dhe UEFA i dërgojnë ftesë Kosovës.

Sport

06/02/2016 10:30

FIFA dhe UEFA mbajnë gjatë këtij muaji punimet e Kongresit të jashtëzakonshëm, e në këtë kongres është ftuar edhe kreu i FFK¬së, Fadil Vokrri e sekretari i federatës, Eroll Salihu, e kjo konfirmohet në uebsajtin e Federatës Kosovare të Futbollit, përcjell “Albeu.com”.

Shtëpia e Futbollit Evropian, UEFA dhe ajo botërore FIFA i kanë dërguar ftesë kryetarit të FFK-së Fadil Vokrri dhe sekretarit të përgjithshëm Eroll Salihu, që të jenë pjesëmarrës në cilësi të vëzhguesit në punimet e Kongresit të jashtëzakonshëm të UEFA¬s, që mbahet më 25 shkurt dhe atë të FIFA¬s që mbahet më 26 shkurt”, shkruan në të.