U tha se tradhtoi Loredanën: Mozzik jep përgjigjen interesante

Reperi Mozik këto ditë mori gjithë vëmendjen me romancën e tij që ka krijuar me Lotina Hazirin. Ai publikoi disa biseda me Lotinen të krijuara vite me parë, pas këtyre bisedave ndjekësit aluduan se ai tradhtoi Loredanën para shumë vitesh. Andaj kjo nuk është e vërtetët pasi Mozzik u arsyetua sot më shumë së kurrë.…

ShowBiz

24/06/2024 23:19

Reperi Mozik këto ditë mori gjithë vëmendjen me romancën e tij që ka krijuar me Lotina Hazirin.

Ai publikoi disa biseda me Lotinen të krijuara vite me parë, pas këtyre bisedave ndjekësit aluduan se ai tradhtoi Loredanën para shumë vitesh.

Andaj kjo nuk është e vërtetët pasi Mozzik u arsyetua sot më shumë së kurrë.

Ai postoj këngën ‘Dhelpër dinake’ pasi ia dedikoj Loredanës duke treguar dhe datën e sakët.

Pra Mozzik iu arsyetua për tradhti Loredanës.